Vesijettisafarit

Tervetuloa nauttimaan kesän hauskimmasta elämyksestä ja varmasti mieleenpainuvimmasta seikkailuista, koska sitä se on! Vesijettimme ovat laadukkaita ja uusia. Vesijeteillä ajaessa saat kokea huiman vapauden liikkua veden pinnassa, ajaminen on helppoa, hauskaa ja turvallista. Vesijetti on vakaa laite ja tarvittaessa nopea. Retkiin sisältyy kattava alkuohjeistus, ajamisen ohjeet, tekniset tiedot ja turvallisuusasiat. Vesijettisafarimme alkaa Kynsiniemeltä Siimeksen lomamökin rannasta.

Pielisen Nähtävyyskierros

Tutustu kauniin puhtaaseen ja siniseen Pieliseen Vesijetillä. Safari on tarkoitettu ensikertalaiselle. Tutustumme Pieliseen ja sitä ympäröivään luonnon kauneuteen. Safarilla saat tuntumaa vesijettiin ja ajamisen mukavuuteen.

Kynsisaaren kierros

Ajamme sinistä Pielisen pintaa pitkin kohti Kynsisaarta, jonka kierrämme ympäri, ihailemme samalla Pielisen kauniita saari maisemia ja tutustumme järvi maisemaan aivan uudenlaisessa perspektiivissä. Sopii myös ensikertalaiselle.

Jokiretki ylikylän järvelle

Ajamme kaunista Pielistä pitkin Ylikylän joelle. Ajamme jokia ja järvenselkiä pitkin, kaunis järvi- ja mökkimaisemat vaihtuvat silmissämme.

Päiväretki Kolille

Tämä safari on tarkoitettu niille, jotka haluavat viettää päivän vesillä, on vauhtia ja vapauden huumaa. Reitti kulkee suuria selkiä pitkin kohti Kolia. Saamme ihastella järvimaiseman kauneutta ja vauhdin tuomaa vapautta. Kolilla meitä odottaa maittava lounas, jonka nautimme Kolin Ala Majalla. Kun olemme syöneet, lähdemme ihastelemaan Kolin huippua kävellen. Huipulta avautuu koko Pielinen eteemme. Kun olemme keränneet voimia, lähdemme ajamaan takaisin Nurmesta kohti.