Muut kesäohjelmat

Patikointiretki Jurttivaaralle

Lähdemme matkaan Bombalta Kalevan Hovin safaritalolta. Ajamme autolla tai pyörällä Jurttivaaralle. Patikoimme yhden alueemme korkeimman vaaran päälle ja ihailemme vaaran päältä avautuvaa näköalaa. Kaunis Pielinen ja metsät avautuvat silmissämme. Tämä on elämystä! Vaaran päällä kodassa nautimme retkieväät nuotion äärellä. Eväitten jälkeen lähdemme laskeutumaan alas rinnettä pitkin. Palaamme takaisin safaritalolle.

Kesto: noin 2- 2,5h. Minimi henkilömäärä: 3 henkilöä

Hinta: 75€/ henkilö.

Sisältää: oppaan palvelut, kuljetukset ja retkieväät.Varustaudu retkeen: mukavilla ulkoiluvaatteilla, juomapullolla ja hyvillä retkikengillä.

Melontaretki Pielisen kauniissa saari ja metsä maisemissa

Tunne kesä kaikilla aisteillasi. Kuuntele hiljaisuutta ja veden liplatusta, tunne luonto ja nää Pielinen aivan eri perspektiivistä. Haista, maista raikas ja puhdas tuulahdus kesää. Melomme Kynsiniemeen ja perillä siellä meitä odottaa kotaruokailu ja uimismahdollisuus. Kun olemme keränneet voimia, melomme takaisin Bombaa kohti.

Kesto: 4h. Minimi henkilömäärä: 3 henkilöä. Toteutetaan: kun Pielinen on sula toukokuusta – syyskuuhun.

Hinta: 126€/ henkilö. Kysy tarjous isommalle ryhmälle!

Sisältää: oppaan palvelut, kajakit, pelastusliivit ja kotaruokailun.

Auringon laskuun meloen

Retki alkaa kun aurinko alkaa laskea. Pielinen hiljentyy ja saamme tuntea ja kokea kesän tuoksut ja  luonnon äänet parhaimmillaan. Tätä on Suomalainen kesä ilta! Melomme rantoja ja selkiä pitkin Kynsiniemen kodalle, jossa meitä odottaa iltapalaa kodalla. Ruokailun jälkeen on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen. Puhtaina ja raikkaina lähdemme melomaan takaisin.

Kesto: 4- 5h. Minimi henkilömäärä: 3 henkilöä. Toteutetaan: kun Pielinen on sula toukokuusta – syyskuuhun.

Hinta: 139€/ henkilö. Kysy tarjous isommalle ryhmälle!

Sisältää: oppaan palvelut, kajakit, pelastusliivit ja ruokailun.