TALVIRETKET 1.12.2016- 30.4.2016

Retkille ilmoittautuminen Kalevan Hovin Safaritalolle (Bomba) viimeistään safaria edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä tai soittamalla puh. gsm +358 400 879890 Janne Nevalainen tai +358 44 2738 680 Ritva Nevalainen.

Moottorikelkkasafarit

Kelkkasafari Pieliselle

Lähdemme matkaan Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta, ajamme komeissa lumi ja jää maisemissa Pielisen jäätä pitkin Kynsiniemen metsäiselle reitille ja sieltä Ellun kodalle. Sopii ensikertalaisille, perheille ja kokeneille kuskeille.

Hinta: 90€/ henkilö (115€ kun kelkassa kaksi henkilöä). Kesto: 1h, ryhmän koko: 3- 20 henkilöä.

Kelkkasafari Pielis- Karjalassa

Lähdemme matkaan Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta. Ajamme vaihtelevassa lumisessa maastossa, turvallista kelkkareittiä pitkin tunnelmalliselle kodalle makkaran paistoon ja siellä nautimme eväät nuotion lämmössä. Ajaessa voimme ihailla lumisia maisemia ja ottaa valokuvia luonnosta, sekä matkakavereista. Matka jatkuu sieltä takaisin kohti Safaritaloa.

Hinta 130€ / henkilö (170€ kun kelkassa kaksi henkilöä). Kesto: 3- 4h, ryhmän koko 3- 20 henkilöä.

Kelkkasafari Ylä- Luostalle

Lähdemme matkaan Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta. Ajamme vaihtelevaa reittiä pitkin Ylä-Luostalle. Ylä-Luostalla pidämme pienin tauon, jolloin paistamme nuotion lämmössä makkarat, nautimme kuumat mehut, kaakaot sekä tuoreet pullat. Tauon jälkeen palaamme samaa reittiä takaisin Safaritalolle.

Hinta: 200€/ henkilö (250€ kun kaksi henkilöä). Kesto 5- 6h, ryhmän koko 3- 20 henkilöä.

Kelkkasafari Kuohattijärvelle

Lähdemme matkaan Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta. Ajamme vaihtelevaa linjareittiä pitkin Kuohattijärvelle. Upeat lumiset maisemat vaihtuvat silmissä. Saamme nähdä ja tuntea metsän rauhan ja kauniin Pohjois- Karjalan luonnon. Siellä nautimme laavun lämmössä makkaraa ja kuumaa juomista. Eväiden jälkeen ajamme takaisin metsäistä reittiä pitkin Safaritalolle. Tarvittaessa poikkeamme Jurttivaaralle ajajien kokemuksesta riippuen.

Hinta 200€ / henkilö (250€ kun kelkassa istuu kaksi henkilöä). Kesto 5- 6h, ryhmän koko 3- 20 henkilöä.

Extreme safari Jurttivaaralle

Tämä safari tarjoaa elämysmatkailua. Jos olet kiinnostunut Extreme- safareista tai sinua kiinnostaa upeat maisemat korkealta vaaran päältä, tämä safari on tarkoitettu sinulle. Tällä safarilla tehdään Jurttivaaran valloitus.

Moottorikelkkasafari Jurttivaaralle. Jurttivaara on yksi alueemme korkeimmista vaaroista ja sieltä avautuvat kauneimmat maisemat upealle talvisen valkoiselle Pieliselle. Retken aikana pidämme taukoa ja nautimme retkieväät ylhäällä vaaran päällä olevassa kodassa.

Hinta: 200€/ henkilö. (250€ kun kelkassa istuu kaksi henkilöä). Ryhmän koko: 3- 20 henkilöä, Kesto: 5- 6 h, ajomatka: n. 70km.

Lisäpalvelut:

Ruokailu maalaistalossa tai tunnelmallisella kodalla. Mahdollisuus myös saunomiseen ja paljuun.

Moottorikelkkasafareihin sisältyvät: ajovarusteet, poltto- ja voiteluaineet, oppaan palvelut, ohjelmissa mainitut retkieväät ja reittilupamaksut Pohjois- Karjalan alueella. Moottorikelkan kuljettajalla tulee olla vähintään T- ajokortti ja 15:n vuoden ikä. Moottorikelkoissa on kaikenvaravakuutus, mutta vahingon sattuessa omavastuu on 1000€. Safareillamme on 0 % raja!

UUTUUS Yösafari Pohjois- Karjalan kiehtovan pimeissä maisemissa

Lähde mukaan erilaiseen talvi seikkailuun moottorikelkalla. Lähdemme safarille, kun aurinko laskee ja ilta saapuu Bomban Karjalaiskylään. Ajamme järvien jää alueitten läpi ja siitä tummiin metsämaisemiin. Kelkan valot antavat meille tarvittavan valon ja taivaalla loistavat tähdet luovat taianomaista tunnelmaa retkellemme. Ajamme tunnelmalliselle kodalla, jossa meitä odottaa lämmin nuotio ja kota ruokailu. Ruokailun jälkeen, lähdemme ajamaan takaisin kohti Karjalaiskylää.

Retki alkaaa: 19.00- 22.00. Kesto: 3h. Ryhmän koko: 4- 20 henkilöä. Sisältää: oppaan palvelut, ajovarusteet, polttoaineet ja kota ruokailun. Minimihenkilmäärä: 4 henkilöä. Toteutetaan: lumi ja jää tilanteen mukaan( joulukuusta- maalikuuhun).

Hinta: 150€/ henkilö.

Talvinen Mönkijä safari

Mönkijäsafarit ovat mieleenpainuvia elämyssafareita ja niissä pääset kokemaan vapauden tunteen ja seikkailuhenkeä! Lähtö tapahtuu Bombalta Kalevan Hovin Safaritalolta. Lähdemme matkaan Pielisen jäätä pitkin ja ajamme lumista metsäreittiä pitkin Revonniemeeen. Ajamme uusilla CAN- AM Traktorimönkijöillä.

Hinta: 80€/ henkilö. Kesto: 1h, ryhmän koko: 3- 20 henkilöä. Sisältää: polttoaineet, opastuksen ja ajovarusteet. Vahingon sattuessa mönkijöissä omavastuu on 2000 €. Mönkijän kuljettajalla tulee olla vähintään T-ajokortti ja 15: n vuoden ikä.