Kalastusretket Pohjois- Karjalassa


Järjestämme opastettuja vetouisteluretkiä Pieliselle ja hyvän paikkatuntemuksen ansioista saalista saadaan lähes aina! Käytössämme on moderni vetouistelukalusto ja kalastuksen huipputeknologiaa. Kalastusluvat järjestää safaritalo ja toivotamme sinut tervetulleeksi valmiille kalastusretkelle!

Vetouisteluretki 4h Pielisellä

Kalaretkellä pääsemme tutustumaan vetouisteluun Pielisellä. Kalaoppaamme on rautainen ammattilainen, jolle kalastus ja elämäntapa ja rakas harrastus. Opas kertoo mielellään kalastuksesta, Pielisen kaloista ja kalastuksen saloista.

Vetouisteluretki Pielisellä

Tervetuloa mukaan kalastusretkelle paikallisen kalaharrastajan matkaan. Kalastus Pielisellä on erittäin monipuolista ja saaliit ovat usein kiitettäviä. Suuret selkävedet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet vetouisteluun. Pielinen tarjoaa saaliiksi useita jalokalaja: kuhia, järvilohia tai järvi taimenia. Hyvän paikkatuntemuksen ansiosta saalista saadaan lähes aina. Paikallinen opas esittelee Pielistä ja kertoilee sen historiasta. Kun maltamme,  käymme  syömässä maalaistalossa runsaan lounaan ja ruokailun jälkeen lähdemme takaisin vesille.

Yökalastusta Pielisellä

Lähdemme vetouistelemaan, kun aurinko laskee ja hiljaisuus saapuu Pieliseen. Ajamme parhaimmille kalaapajille ja laskemme siimamme järveen. Kala oppaamme kertoilee mielenkiintoisia tarinoita odottaessamme milloin siimat kiristyy. Kalastusretken jälkeen meitä odottaa yöpala kodalla. Talon emäntä on tehnyt perinteistä Suomalaista ruokaa kalasta vieraille. Yöpalan jälkeen ajamme Bomballe ja pääsemme lepäämään seuraavia seikkailuja varten. Saaliina: ahven, hauki, kuha, järvilohi ja järvitaimen.

 

Kalalle Salolammelle

Lähdemme matkaan Bombalta Kalevan Hovin safaritalolta. Ajamme autolla noin 50 km Salolammelle/ Korpilammelle. Siellä odottaa soutuvene, jolla lähdemme veto uistelemaan. Saalina ovat ahvenet ja hauet. Lampia ympäröi kaunis Suomalainen korpi-, suo- ja metsämaisema. Kalastuksen jälkeen ajamme takaisin Nurmekseen.

Vetouistelua Kuohattijärvellä

Saaliina ahven, hauki, kuha ja taimen.